Снимка БулфотоЕдин от силните хора в Има такъв народ обяви откъде

...
Снимка БулфотоЕдин от силните хора в Има такъв народ обяви откъде
Коментари Харесай

Тошко Йорданов, ИТН: По-логично е гласовете да дойдат от БСП

Снимка Булфото

Един от мощните хора в " ИТН " разгласи от кое място чака най-голяма подкрепа за съставянето на постоянно държавно управление. По-логично е гласовете да дойдат от Българска социалистическа партия. Другите две партии, за които се твърди, че са на митинга, се надявам най-малко едната да си застане зад думите и да гласоподава за целите, които дружно уточнихме “. Това сподели пред bTV ръководителят на парламентарната група на „ ИТН “ Тошко Йорданов.

Партията получи през вчерашния ден първият изследователски мандат от президента Румен Радев за сформиране на кабинет в границите на 46-ото Народно заседание. Другите две партии за които приказва Йорданов са Демократична България и ИБГНИ.

„ Министерския съвет надали ще наподобява като конструкция ненормално, няма да има екстравагантно. Глупост няма да създадем, това е отговорността на мандатоносителя и на кандидат-премиера да показа конструкция и състав “, сподели Тошко Йорданов. Той повтори, че съставът на кабинета ще бъде показан в Народното събрание. Йорданов прикани „ партиите на митинга " да покажат отношението си към новото държавно управление в пленарната зала.

„ Ние нямаме съдружно съглашение, ние имаме обща визия и всички твърдяха до оня ден, че това е това е най-важното, хайде да си съблюдаваме думите. Какво ще се случи, то ще стане пред очите на всички “, разяснява шефът на парламентарната група на Има Такъв Народ, написа tribune.bg. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР